Home » hoofgerecht » Mexicaanse wraps

Mexicaanse wraps

Start here

mexicaanse-wraps-met-guacamole-dip

  1. Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 200° C. Maak de groenten schoon. Snij de prei in ringen, de kool in reepjes, de wortelen in dunne staafjes. Pel en snipper de uien. Laat de maïs uitlekken.
  2. Bak het gehakt rul in 2 el olie. Bak de ui even mee. Doe er de wortelen, kool en groentebouillon bij. Laat 5 minuten sudderen. Doe er de maïs en prei bij. Kruid met zout, peper en cayennepeper.
  3. Bestrijk de tortilla’s met zure room. Verdeel er de gehaktvulling over. Vouw twee tegenover elkaar liggende kanten wat naar binnen en rol dan in de andere richting op.
  4. Snij de tortilla’s schuin doormidden en zet ze rechtop in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met kaas en zet nog 10 à 12 minuten in de oven.

zie ook Libelle-Lekker

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: